sobota, 22 czerwca 2013

Hey !


Będąc na tinychacie u : Karoliny , pochodzącej z bloga : http://staybloog.blogspot.com/ . Wpadłyśmy na  posta pod tytułem : Pytania&Odpowiedzi , a więc pytania zadaje mi Karolina , a odpowiadam ja =) .

1 . Od kiedy prowadzisz bloga ?
Odpowiedź : Bloga prowadzę od 23 listopada 2012 roku .

2 . Co Cię skusiło do prowadzenia bloga ?
Odpowiedź : Chciałam spróbować , blogowej sfery , pisania notek i wszystkie co jest związane z blogiem . Jak na razie nie żałuje , że założyłam : lublins.blogspot.com .

3 . Ulubiony bloger lub blogerka ?
Odpowiedź : Wiele osób piszę na prawdę ciekawe notki , ale mam kilku swoich ulubieńców np . : July ,

4 . Conversy vs . vansy ?
Odpowiedź : Podobają mi się oba style butów , ale noszę vansy .

5 . Ulubiony owoc ?
Odpowiedź : Nie mogłam się zdecydować więc podam kilka : arbuz , winogron , czereśnie , gruszki , agrest i jeżyny .

6 . Mieszkasz w bloku czy w swoim domku ?
Odpowiedź : Mieszkam w domu jednorodzinnym .

7 . Wolisz sukienki czy spódniczki ?
Odpowiedź : Bardziej lubię sukienki .

8 . Masz brata lub siostrę ?
Odpowiedź : Jestem jedynaczką .

9 . Ulubiony kolor ?
Odpowiedź : Mam trzy ulubione kolory : fioletowy , pomarańczowy i jasno zielony .

10 . Tymbark vs . Frugo ?
Odpowiedź : Wolę Tymbarka .

11 . Ulubiona potrawa ?
Odpowiedź : Zdecydowanie : Pierogi Ruskie .

12 . Pizza vs . Kebab ?
Odpowiedź : Raczej Pizza .

13 . Ulubione książki ?
Odpowiedź : " Spotkanie nad morzem " , " Chłopcy z placu broni " , " Dzieci z Bullerbyn " oraz " Czarne stopy ".

14 . Ulubiony film ?
Odpowiedź : Mam trzy , więc wymienię : " Norbit " , " Trzech uciekinierów " oraz " Titanic " .

15 . Wolisz być w centrum uwagi czy raczej nie ?
Odpowiedź : Jestem po prostu sobą , nie lubię być w centrum uwagi , gdy na to nie zasługuję .

16 . Masz kanał na : YT ?
Odpowiedź : Na razie nie mam kanału na YT , ale kto wie , czy w przyszłości nie założę ?

17 . Ulubiony blog ?
Odpowiedź : Blogi moich ulubionych blogerek : http://juulyblog.blogspot.com/ , 

18 . Czy korzystasz z Fb lub Nk ?
Odpowiedź : Tak regularnie korzystam z obu portali społecznościowych .

19 . Skąd jesteś ?
Odpowiedź : Pochodzę z Lubelszczyzny .

20 . Czy masz przyjaciółkę ?
Odpowiedź : Na razie nie mam .

Dzisiejszy dzień był mega gorący , nic się nie chce i itp . Mam nadzieje , że troszkę się ochłodzi =) . Przepraszam , ale musiałam przełożyć recenzje na jutro , razem z Karoliną uzgodniliśmy , że tego posta zrobimy dziś .  Dobra , będę lecieć . Pa ! Pa !


5 komentarzy:

  1. Fajnie , ze wstawiłaś tego posta . Ja dzisiaj nie dam rady go napisać .
    mam inny plan na posta .
    Pytania i Odp. wstawię na tygodniu .
    :D

    OdpowiedzUsuń
  2. ja również czekałam aż chociaż trochę się ochłodzi, ale nie liczyłam na deszcz... -.-

    pozdrawiam i zapraszam
    awesome-shadow.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Mój ulubiony kolor to też fiolet :)

    http://faaantasyworld.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  4. Też podobała mi się lektura Dzieci z Bullerbyn :)


    http://juliee-juli2001.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  5. obserwuję już od dawna !mój ulubiony kolor to fiolet xd i najlepsza lektura jaką do tej pory przeczytałam to Ania z Zielonego Wzgórza ;)
    sasanka-sasaanka1.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Za każdy komentarz z góry dziękuje .
Zachęcam abyście podali link swojego bloga , na pewno wejdę .